Bästa godiset i Lund!

Möt kandidaterna;

Candy People
Pris: 8.90/hg  
Smak: * * * * *
Utbud: * * * * *
Personal: Mycket trevlig och välkomnande

Hemmakväll
Pris: 8.99/hg
Smak: * * * *
Utbud: * * *
Personal: Mycket trevlig och skämtsam

Ica Malmborgs
Pris: 6.90/hg
Smak: * * *
Utbud: * *
Personal: Trevlig

KK presenterar stolt Candy People som vinnare i denna godisguide! Även fast priset är ganska högt så väger godisets smak, affärens utbud och personalns bemötande upp denna petitess.
      På andra plats ser vi Hemmakväll som trots sina överpriser presenterar god smak, någorlunda brett utbud (minus för få chokladsorter) och trevlig personal. Ett extra plus för Hemmakväll är att de har kampanjer. Om en köper 1 kg godis kostar det 7.99/hg och om en är ännu mer godissugen och köper 2 kg kostar detta 6.99/hg.
      På sistaplatsen finner vi Ica Malmborgs vars främsta fördel är det billiga priset. Utbudet av lösgodis är bristfälligt men acceptabelt. Smaken är ok men vissa sorter är på gränsen till för gamla och hårda. Miljön är så pass stökig och kunderna så många att det är svårt för personalen att vara välkomnande och personlig. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *