Livet som fattig student kan vara svårt. Det är inte alltid så att studiebidraget räcker hela månaden och ibland måste vi tacka nej till en träff med kompisar eller en kaffe på espresso house. Därför är det viktigt att vara uppdaterad med aktuella rabatter och kuponger som finns tillgängliga i närheten. Som student kan du spara många hundralappar per år och få mer för pengarna!

Många ställen i Lund som McDonalds, Subway, Espresso house och många fler, erbjuder rabatter för studenter vid uppvisning av mecenatkort och ID-bevis. Därför är det alltid smart att ha med sig det i plånboken eller som en applikation i telefonen. Visste du att man kan få upp till 20% rabatt på valfri vara när du handlar på Cubus med mecenatkortet? Mecenatkort får dom flesta hemskickade i brevlådan i mitten av oktober, men om du inte har fått det kan du alltid beställa ett på deras hemsida https://www.mecenat.se.

Ett annat väldigt smart tips är de applikationer som du kan ladda ner på din mobil för att få rabatter på utvalda varor. Applikationerna är helt gratis och du kan hitta dom flesta på AppStore eller Google Play.

    •    Rabble – Applikationen visar tillgängliga rabatter i närheten, men även på internet. Dessutom erbjuds det ibland gratis varor som du kan hämta ut hos din närmaste livsmedelsbutik. I applikationen kan man hitta följande rabatter: 15% rabatt på nelly.com, 23 kr billigare på utvalda McDonalds-menyer och Gratis läsk (tillfälligt erbjudande).

    •    Klipster – En applikation som erbjuder ett stor utval av rabatter, från Restauranger och Caféer till Teknikprylar och nöjen. Många av erbjudanden gäller tyvärr bara på internetbutiker eller i andra städer än Lund. I alla fall är det en applikation som är värd att rekommendera.

    •    Earn’d it – Väldigt smidig app om man vill tjäna några slantar när föräldrarna går och handlar. I applikationen hittar du utvalda produkter som du ska handla i butiken, därefter kan du få tillbaka en bestämd summa pengar för varan du har köpt. Om du köper ett paket av lantchips för 15 kr kan du till exempel få 8 kr tillbaka. Därefter om du har tjänat över 50 kr kan du överföra dom på ditt bankkonto så är det färdigt! Klurigt att förstå, men om man sätter igång kan detta faktiskt bli väldigt roligt! 

Jag hoppas att mina tips kommer dig till nytta och att du har fått lära dig nya knep för att spara pengar! 

Skribent: Magda Oparowska

One thought on “Spara pengar med rabatter!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *