Det var i tisdags som tv-tittarna kunde se katteeleven Wilhelm Börjesson göra succé inför idoljuryn med den egenskrivna låten “Hidden love”. Redan som 16-åring tävlade Wilhelm i Idol för första gången, och han tog sig då till slutaudition. Nu hoppas han på en ny chans att komma ännu längre.

– Jag valde att söka för att jag var revanschsugen sedan 2013, berättar Wilhelm, som går i klass N3B på Katedralskolan. Under audition i Malmö imponerade han stort på juryn.

– Jag har gåshud. Jag är så glad att du kom tillbaka sista året vi sitter här. Det är fantastiskt du har gjort den resan på två år och visat att man kan komma tillbaka och visa var skåpet ska stå, utbrast Laila Bagge.

För Wilhelm väntar nu slutaudition och förhoppningsvis tar han sig ännu längre än förra gången. Kanske blir detta startskottet för en musikkarriär.

-Jag är oerhört glad och är mycket nyfiken på att se vad detta leder till! Det har redan resulterat i mycket nytt, och jag hoppas innerligt att det fortsätter att göra det, berättar han.

Skribent: Emma Madholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *