De träffades första gången för ett år sedan, men kan redan hittas på Spotify. Vilka är killarna bakom Unspecific?

Vi är fem killar från Spyken som spelar i band tillsammans och vi kallar oss för Unspecific. Vi skriver endast eget material, för vi spelar inte covers särskilt bra. Unspecific skapades för ungefär ett år sedan när vi började ettan och sedan dess har vi redan hunnit spela på Babel, KB och släppt en EP. EP:n släpptes 02/10/15 och heter Point of View. Den innehåller något för alla, en ballad, en groovig låt och två rocklåtar. Vi har vår musik på Spotify, Itunes, Soundcloud m.m. Om ni är intresserade för mer information så hittar ni oss på Fb: Unspecificband eller på vår hemsida: www.UnspecificOfficial.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *