Ett gäng spykister har bidragit med en kortfilm i tävlingen The Battery Challenge. Här kan du se klippet och få reda på vad det hela går ut på. Dennis Berkhuizen & Co guidar i batteridjungeln:

Kära läsare. Har ni hört talas om The Battery Challenge? Det är en tävling startad av IKEA, med syfte att få fler att inse fördelarna med laddningsbara batterier. Tävlingen går ut på att elever på högstadiet och gymnasiet gör filmklipp som motiverar varför man borde sluta använda vanliga batterier och istället använda laddningsbara. I detta nu håller folk i hela Sverige på att rösta fram de tio bästa batterifilmerna, där sedan en jury kommer att välja ut den bästa. Vinsten är en hel del pengar.

Från Lund och Spyken tävlar bland annat fyra elever med bidraget “Ett enda batteri”. På länken nedan kan du rösta på det bidrag som du tycker förtjänar att vinna. Du kan även klicka dig vidare och läsa mer om varför laddningsbara batterier är bra. Sprid budskapet. Laddningsbara batterier.

http://www.thebatterychallenge.se/contribution/ett-enda-batteri/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *