Christina Thuresson spellista får oss alla på redaktionen – och förhoppningsvis även Dig – att komma in i den perfekta julstämningen. Luta dig tillbaka, sjung med eller virvla runt som en snöflinga i rummet; valet är ditt, men glöm inte det allra viktigast! Njut och njut igen, för julen är den utmärkande tiden för mys, kärlek och gemenskap. 

https://open.spotify.com/user/christina.t/playlist/0dBzOmxIiyFbS6LjtYPl4H 

Funkar inte länken? Skicka ett meddelande till KatteKuriren via fb eller släng iväg ett mail, så fixar vi det!

Dessutom… Har du något som du vill säga till en vän, släkting, crush eller annan? Skicka in din julhälsning – anonymt eller med namn på dig och din mottagare – så visas den på KatteKuriren.com och KatteKurirens Facebook. Skicka på, ingen kärlek är för liten och ingen humor är dålig humor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *