Vänner i Lund! Julen är på ingång. Jul symboliserar gemenskap, som kopplas till nedgrävda stridsyxor. Strider kopplas till Katte vs. Spyken vs. Polhem vs. osv. Eftersom stridsyxor ska grävas ner för att skapa gemenskap när det är jul, så passar tiden inte bättre än nu för nya kontakter och vänskap. Illuminati confirmed, typ. I alla fall: på torsdag bjuder Lunds gymnasieskoltidning in till möte på självaste Spyken! KatteKuriren, som är i förstadiet till att byta namn, kommer finnas på plats i Spykens lokaler på TORSDAG kl 16.30. Tycker du om att skriva? Teckna? Sprida kärlek, åsikter, överlevnadstips eller annat? Vill du hålla alla uppdaterade om nyhetsläget på din skola eller i Lund i allmänhet? Då är du lika välkommen som alla er som bara vill komma för fika! Ses vi? Klart vi gör!

 Vem: ALLA GYMNASIEELVER I LUND (skoltillhörighet spelar alltså ingon roll, bara du studerar på ett av Lunds gymnasium.

Var: Salinfo kommer snart

När: Torsdag Kl 16.30 

Hur: Glad, öppen och fikasugen

Frågor är välkomna till kattetidning@gmail.com eller via Kattekurirens Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *