Letas det julklappar? Varför inte stötta Katedralskolans UF-företag! Här har vi årets 3 topp-UF av Otilia Esping!

Round UF

Round UF lovar och svär att de ska ta din matlagning till en helt ny nivå. Detta kommer ske med hjälp av deras både kreativa och komiska produkt – Meatballer. Precis som det förekommer i namnet så är Meatballern ett helt nytt köksverktyg som hjälper mig med att göra perfekt runda köttbullar!

Gillar du köttbullar lika mycket som tomten? Checka in Meatballerns Facebooksida, Round UF!

Doughlicious UF

“För er som tycker det är godare att äta kakdegen, snarare än kakan själv”

Doughlicious UF säljer kakdeg som är menad för att ätas direkt. Bakad utan vare sig ägg eller bakpulver ska produkten ses som ett substitut för det gamla vanliga ferdagssnackset. Kakdegen är inte bara en redig kaloribomb utan även er redig smaksensation.

Facebooksida – Doughlicious UF

Good Water UF

Sist men inte minst erbjuder innovativa Good Water UF en helt ny vattenflaska som kommer få dig att vilja slänga din svettiga Stadiumflarra snabbt som tusan! Produkten kallas Infusion Bottle och fungerar genom att det finns ett filter inuti flaskan där det går att lägga vilka frukter och bär som helst. Dessa nyttiga godingar ger i sin tur vattnet en helt fantastiskt fräsch och nyttig smak. Favoriten är hallon och mynta. Inte nog med deras spännande Infusion Bottle, hela 10% av Good Water UF:s vinst kommer gå till en välgörenhetsorganisation. Vill du veta mer? Ta en tur till Facebooksidan, Good Water UF!

Skribent: Otilia Esping

One thought on “Topp 3 UF-företag på Katte”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *