Nu börjar alla hjärtans dag närma sig och många försöker göra planer inför det, men hur gör de par som har långdistansförhållande? Jag kommer ta upp några fördelar och nackdelar med att vara i ett långdistansförhållande. 

Fördelar

Några av fördelar jag skulle säga är att man litar mer på sin partner om man bor långt ifrån varandra, speciellt om den ena bor i ett annat land. Men det bästa är nog när de berättar att de tänker komma på besök eller bo för en vecka hos en. Man får också lära känna sin partner på ett annat sätt skulle jag säga, för att man kanske skriver till varandra varje dag och skickar bilder som visar hur ens dagar ser ut. Det får man inte riktigt se om man har ett förhållande som inte är långdistans, skulle jag säga.

Det känns också mer speciellt att få presenter eller brev från sin partner för att ibland kan det vara som en liten överraskning att komma hem och hitta post från sin partner i brevlådan eller inne i huset om någon har tagit in det.

Nackdelar

Nackdelen kan ju vara att man aldrig vet om ens partner talar sanningen till en om att de är trogna mot en eller om de har varit otrogna, det skulle jag säga är det största problemet som finns. Sen kan man inte alltid träffas när man vill om man har ett långdistansförhållande och det skulle jag säga är det värsta för ibland vill man bara krama någon eller kelas och då finns inte ens partner där att kela med. 

Detta är nog allt jag kommer på men kommentera gärna om ni har haft långdistansförhållande eller inte och vad era nackdelar och fördelar för att ha ett långdistansförhållande är.

Skribent: Izabella Petrén

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *