Så tidigt som tre veckor tillbaka fyllde Frans Jeppson Wall tidningarna med huvudrubriker som mer eller mindre övertygade det svenska folket om vår kära melodifestivals tävling och dess glamour. En tävling som är lika nära i våra hjärtan som kalle anka på julafton, som får oss att klistra fast oss i soffan och skrika ut den svenska andan samtidigt som sociala medier exploderar. Hata eller älska melodifestivalen, det är frågan som ständigt ställs? Är det Ginas ständiga ombyten som får oss alla att vilja byta kanal men är ändå ett måste med tävlingen? Eller älskar vi melodifestivalen för att det är en helig klassiker. Och vi ska verkligen inte glömma bort att i år uppträdde Brandsta City Släcker!! Hur galet var inte det? Snacka om nostalgi.  Jag själv anser att melodifestivalen är lika viktigt som våra andra svenska traditioner och står högt upp på listan som mest prioriterade saker i livet. As a fellow Ystad bo kan jag inte vara mer glad över Frans och kan ärligt erkänna att låten ständigt spelas upp på min spotify lista. Frans själv är en väldigt skön och ambitiös kille som verkligen ger allt. Det kan nästan vem som helst lista ut. Killen som vid 7 års åldern gjorde kaos på alla radiostationer och dansade på allsång på skansen i sin gula fotbollströja. Om intet, så skulle jag säga att Frans har sin plats i allas hjärtan på sätt och levererar till 100 %. Vid Frans hemkomst blev han bemöt av 1000 tals människor som stod på österports torg i Ystad med blommor, skyltar, kärlek och Frans bakelser (ja det stämmer och de existerar). Och medan Frans låt spelades i högtalarna på rådhuset, drabbades alla ännu en gång av Fransfeber. Vad mer kan man säga än att han förtjänar just allt! Njut av allt nu Frans och lycka till med att representera Sverige i Eurovision Song Contest i Maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *