1, Hans föräldrar är rika! Vem säger egentligen nej till dyra presenter, exklusiva middagar och att då och då bli medbjuden på en glassig resa? INGEN!

2, Han är en kille med stil! Rolex-klocka och märkesplagg, ända ner till strumporna. Stiligt, stiligt, stiligt!

3, Han är ett geni! På dagis lärde Axel sina kompisar alfabetet och första gången har gjorde högskoleprovet fick han direkt toppresultatet 1.8! Vad väntar här näst? Kanske nobelpriset?

4, Han har ett oöverträffligt utseende! Med sina gyllene lockar, vältränade skinkor och pedikyr har Axel sannerligen ett utseende i världsklass.

5, Han är en mästare i köket! Oavsett råvaror eller recept, så lyckas Axel alltid göra varje maträtt till en delikatess.

6, Hans humor briljerar! Axel är grym på ordvitsar och hans vassa skämt orsakar garanterat förskräckliga skrattanfall.

7, Han en äkta manlig man! Finns det något mer manligt än att vandra runt i skogen och skjuta kreatur med professionell jägarutrustning? SVAR NEJ!

8, Han vet var skåpet ska stå! Axel är självsäker, envis och vet alltid hur han ska göra för att få precis det han vill ha. Sann målmedvetenhet!

9, Han har en oemotståndlig charm! Det är absolut ingen slump att Axels umgänge består av flera tusentals glada och tillgivna vänner. Hans sociala förmåga och underbara personlighet är näst in till omöjlig att ignorera.

10. Han fyller 18 bast idag! Nu är McDonalds och lekplats dejternas tid är förbi. En dejt med Axel betyder från och med nu en romantisk kväll med lagliga flaskor vin. Hallelujah!

Grattis på födelsedagen Axel! Med vänliga hälsningar, ett av dina största fan! <3 

(Skriven 18/03)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *