Ja, det är dagens ämne! För om ni inte redan har hört det eller är särskilt aktiva i Miley Cyrus karriär, så startade hon som barn sin skådespelarkarriär.

Vi alla känner till en av Disney Channels största tv-serier någonsin och har en relation till den. Och hur mycket älskade vi inte filmen som kom ut några år senare. Hannah Montana var den serien som fick oss alla att drömma om livet som popstjärna på kvällen och vanlig tonårstjej på dagen. Hennes coola dubbelliv var det som gjorde serien så fantastisk och vem ville inte vara Hannah, samt ha hennes kompisar och familj? Det är just i år som det är tio år sedan det första avsnittet spelades in. That´s right, TIO år!!!! Snacka om att bli gammal fort. För mig har Hannah Montana haft en ganska stor roll i min barndom och jag brukade alltid kolla på programmet. När introlåten spelas upp är det nostalgi på hög nivå.  Och vi får inte glömma filmen The Last Song som Miley Cyrus spelade i tillsammans med Liam Hemsworth. Filmen som fick oss alla att gråta och vilja dejta Liam. Enligt mig är Miley Cyrus en av de coolaste kvinnorna i världen och hon är bara så sjukt grym.

Skribent: Sofia Håkansson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *