Hejsan allihop! Spänning ligger nu i luften medan vi i Amnesty planerar en ny kampanj för mänskliga rättigheter. Fokus ligger denna gång på LGBTQA+ rättigheter! Den 3:e juni, i samarbete med Amnesty grupperna på Spyken och Polhem, kommer en mindre Pride parad börja vid Spyken, gå igenom Katte och sluta på Polhem, med en trevlig liten fest utomhus! Om ni skulle vilja är ni mer än välkomna att gå med i Amnesty eller bara hälsa på oss utanför kafeterian. Där kan ni även få ett regnbågsarmband om ni skickar ett sms med ert namn till 72970, ett lite modernare sätt att skriva på petitionen, hellre än att skriva på det papper vi normalt använder. På Katte kommer vi även erbjuda ansiktsmålningar, och fler roliga aktiviteter erbjuds på Polhem under festen. Vi skulle vara mycket glada om ni ville delta!

/Kattes Amnesty Grupp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *