Hej alla läsare!  

Som ni vet så börjar sommarlovet snart (och grattis till alla som tar studenten nu)! Det har varit ett spännande år på KatteKuriren och i världen, speciellt för min del med att få börja gymnasiet och det på Katte för den delen, men speciellt spännande har det varit att få vara med i KatteKuriren! Så jag hade tänkt ta upp mina topp fem saker som jag tycker är bra med den. ☺

  1. Man känner sig aldrig utanför. Det bästa med detta är för min del – som är alltid blyg av mig – att jag inte riktigt har känt mig blyg medan jag varit med på mötena och varit med de andra medlemmarna från KatteKuriren. Vi har alltid trevligt tillsammans och börjar småprata med de andra medlemmarna under mötet som kan leda till att man kommer på artiklar tillsammans som man kan skriva i grupp eller ensam.
  2. Kakor! Om ni inte redan visste om det så har vi alltid kakor på våra möten och vem gillar inte kakor liksom, eller annat smågott 😉
  3. Nya vänner 🙂 På KatteKuriren har jag hittat många vänner som är trevliga och man kan alltid ha ett gott skratt med dem. För min del var det nog det första stället jag fick så många vänner på och jag tror att KatteKuriren faktiskt har hjälpt mig komma ut ur mitt eget skal lite mer och våga testa på saker när det kommer till att skriva som ett exempel.
  4. Mötena äger inte bara rum på skolan Jag vet att många av våra möten äger rum ganska sent på dagarna, men det är så att varje medlem som vill gå på ett möte ska kunna komma, speciellt om man slutar sent. Men det bästa med detta är att det inte alltid behöver äga rum på skolan, några gånger har vi haft ett möte hos en av våra medlemmar som bor i Lund och t.o.m. på ett café några gånger.
  5. Du får skriva om vad du än vill(ungefär)! Du kan liksom få skriva om vad du än är intresserad av. Om du gillar att skriva om politik så får du det, om du kan flera tips om hur man ska studera bättre eller ta det lugnt enklare så kan man få göra det. Jag skulle kunna skriva om hur mycket mer man kan skriva om på KatteKuriren, så länge man publicerar något eller hjälper till med något när det kommer till att skriva så hjälper man till. 

Men detta är vad jag har att säga om KatteKuriren och vad jag tycker har varit bäst med detta år på KatteKuriren. Jag hoppas på att vi kan få fler medlemmar till nästa termin och Glatt Sommarlov till Elever och Lärare och ännu ett grattis till er som tar studenten!

/ Izabella Petrén, H1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *