Vilket år, vilken fart och wow vad kul vi har haft! Det är med en tår i ögat som jag – Julia Rehn – en av chefredaktörerna för KatteKuriren, blickar tillbaka på det gångna året med världens goaste redaktion. Allt ifrån mängder av fikamöten, härliga diskussioner, gripande möten under artikelskrivande och festliga middagar har vi upplevt tillsammans. Nu är läsåret över, men det betyder inte att KatteKuriren tar paus. För hallå, att ha lov är lika med att göra det man tycker är kul är lika med KatteKuriren! Fast självklart blir det en hel del bad, dansande i solnedgångar och grillkvällar för oss på redaktionen med. 

Några av KatteKurirens medlemmar har själva sammanfattat sina bästa minnen med redaktionen. Över till dem!

“Mitt bästa minne från KatteKuriren var när vi var hemma hos Sarah på en julmiddag och vi skrev ihop en grymt bra julberättelse som involverade allt som man kan tänka på. I slutändan valde vi att inte publicera den på grund av störande och opassande innehåll.”

“Mina bästa minnen är alla de gånger då Kattekuriren har räddat mitt liv efter en lång skoldag och bjudit på kaffe och kakor på deras primära möten.” 

 Julmiddagen hos Sarah 2015
Julmiddagen hos Sarah 2015

“Mina klart bästa minnen är alla jättemysiga möten (både på skolan och på andra platser) när vi fikat, pratat och bollat idéer. Det är alltid så mycket roligare att skriva när man har någon att diskutera sina texter med.” 

“Mina bästa minnen är från halloweenträffen 2015 där vi fick gissa varandras bilden från när vi var små och alla härliga möten med massa fika och härligt umgänge.”

Trevlig sommar önskar vi på KatteKuriren! 

“Vi är i alla fall bäst på att sälja oss själva” – Charlotte Enkvist, Dec 2015
 Tävlingstime!
Tävlingstime!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *