De flesta har väl hört föräldrarnas vanliga förmaningar om att inte prata med främlingar? Men en främling kan en dag vara ens flickvän/pojkvän.

Jag kommer att ta upp några dejtingappar och kanske till och med några av mina egna pinsamma dejtinghistorier (berätta gärna era egna historier i kommentarerna senare).

TINDER:
Jag skulle nog kalla Tinder för en “one night stand-app” istället för en dejtingapp. Dock har jag hittat bra dejter med hjälp av Tinder och haft roligt. Tyvärr så fungerar appen inte längre för de under arton. 

För den som inte söker något seriöst förhållande så är Tinder definitivt bäst!

HotOrNot/HON:
HotOrNot har kommit tillbaka igen som en populär dejtingapp sedan Tinder slutade fungera för oss mellan 16 och 17 år. Det är dock en stor variation i vad folk letar efter. Vissa vill ha KK (och nej, inte någon från KatteKuriren då, tyvärr) och andra någon att ha ett seriöst förhållande med.

Jag var en av dem som sökte efter ett seriöst förhållande, men det funkade sådär för min del. Dock var detta i största allmänhet väldigt svårt för mig efter att Tinder lade ner för oss mellan 16 och 17 år. Sedan gillar jag ändå lite äldre killar. 

För den som vill ha en kille/tjej i sin egen ålder eller yngre rekommenderar jag verkligen HotOrNot. 

Badoo: 
Om ni är som mig och vill ha någon äldre eller redan 18 år, så är Badoo bäst. Under tiden som gått sedan jag skaffade appen (en vecka och en halv sedan) så har jag blivit frågad på dejt tre till fem gånger. Det viktiga är dock att verkligen tänka på vem det är man faktiskt pratar med, men så är det nog på vilken app som helst. 

Själv trodde jag aldrig att det fanns killar kvar som faktiskt är gentlemän av sig och inte enbart vill ha sex genast. Men man får ju tänka att alla tänker inte så. Det är svårt att veta vad någon tänker första gången man träffas..

Skribent: Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *