KatteKuriren är Katedralskolans fristående skoltidning. Vi har funnits sedan i början av våren 2013 och fortsätter att växa för varje termin! Ifall du vill vara med och engagera dig i tidningen är du välkommen på något av våra redaktionsmöten. Som medlem i KK får du vara med och nå ut till Lund. Du får utvecklas inom det kreativa område som just du är intresserad av, du får åka på utbildningar inom media, träffa nya människor med liknande intressen, fika och delta i de evenemang, fester och roligheter som tidningen anordnar. Det är dessutom helt kostnadsfritt att gå med!

Varför webbtidning? För att vi lättare ska kunna nå ut till våra läsare har vi valt att göra om KK till en webbaserad tidning. Fördelar med detta är att vi mycket snabbare kan få upp nya spännande reportage och artiklar och vi är inte längre lika begränsade till särskilda deadlines. Med en nättidning är det också lättare för oss att ta emot eran kritik eller beröm, era frågor och framförallt era insändare och bidrag. Det är helt enkelt på alla sätt ett smidigare sätt att arbeta.

Vad är Ung Media? KatteKuriren är medlem i föreningen Ung Media, som arbetar för att hjälpa ungdomsorganisationer som sysslar med media. Från Ung Media får KK finansiellt stöd och tillfällen att träffa folk från andra mediaorganisationer samt åka på utblidningar och chansen att söka extra bidrag till särskida resor eller projekt.

Vill du veta mer om KatteKuriren? Du kan nå oss på många olika sätt och vi tar gärna emot allt ifrån frågor, tankar och önskemål till insändare eller bilder som du vill skicka in till tidningen.

Mail: kattetidning@gmail.com

Instagram: KatteKuriren

Gå med genom att klicka: här